بزرگترین کارآفرینان جهان از شکست هایشان می گویند

به گزارش اخبار ورزشی، شکست بخش جدایی ناپذیر از رسیدن به موفقیت است

شکست خوردن در کارآفرینی و امور مربوط به راه اندازی کسب و کار یک امر ذاتی است. درواقع بسیاری از کارآفرینان شکست را به عنوان گامی به سوی موفقیت در نظر می گیرند. آن ها حتی شکست های خود را جشن می گیرند؛ زیرا می دانند که شکست هایشان برترین منبع برای یاد گرفتن درس های نو هستند. وینستون چرچیل می گوید: موفقیت آخر راستا نیست و شکست هم کشنده نیست؛ این شجاعت برای ادامه دادن راستا است که اهمیت دارد.. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.

بزرگترین کارآفرینان جهان از شکست هایشان می گویند

1- شکست را راهی به سوی اختراعات تازه در نظر بگیرید

جف بزوس، بنیان گذار شرکت آمازون می گوید: من اشتباهات بزرگی در آمازون مرتکب شده ام، اشتباهاتی که میلیاردها دلار هزینه داشته است.

اما با این حال او هیچ وقت اجازه نداد که شکست کارش را متوقف کند. او در اولین نامه اش به سهام داران در سال 1997 نوشت: ما به یاد گرفتن ادامه خواهیم داد؛ چه از پیروزی ها و چه از شکست ها از آن موقع به بعد او در هر نامه ای که به سهام داران آمازون می نویسد، از کلمه های اختراع و شکست استفاده می نماید و روی این موضوع تأکید دارد که تحمل شکست، بخش بزرگی از فرهنگ و علت پیروزیت شرکت آمازون است. به عنوان مثال او در سال 2014 در نامه دیگری به سهام داران نوشت: شکست خوردن یک امر اختیاری نیست و همواره اتفاق می افتد و منجر به اختراع چیزهای تازه می گردد. ما به شکست خوردن اعتقاد داریم و آن قدر در راهمان پیش می رویم که بتوانیم به پیروزیت برسیم. این اتفاق در سال 2016 نیز تکرار شد و او در نامه اش نوشت: یکی از جاهایی که فکر می کنم ما در آن متمایز هستیم، شکست است. من معتقدم که ما برترین جا برای شکست خوردن در جهان هستیم و تمرین خوبی برای آن انجام داده ایم. اگر شما برای انجام کاری تنها 10 درصد شانس پیروزیت داشته باشید یعنی از هر 10 بار کوشش 9 بار شکست خواهید خورد؛ اما به این معنی نیست که از انجام آن کار طفره بروید.

2- شکست خوردن باعث پیشرفت می گردد

بنیان گذار شرکت های اسپیس ایکس و تسلا یعنی ایلان ماسک، یک جمله معروف دارد که می گوید: اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی جایی در میان ستارگان فرود خواهی آمد. او شخصی است که به داشتن یک سابقه کاری پر از شکست های حماسی افتخار می نماید. او در خصوص شرکت تسلا گفته است: من فکر می کردم که ایده ی راه اندازی این شرکت شکست می خورد؛ اما بعد پیش خودم فکر کردم که حداقل می توانم ذهنیت اشتباه مردم را نسبت به زشت و آهسته بودن ماشین های الکتریکی تغییر بدهم. در اینجا این سؤال مطرح می گردد که اگر انتظار پیروز شدن نداشته باشیم، پس چرا باید برای آن کوشش کنیم؟ ماسک در پاسخ به این سؤال گفت: اگر چیزی واقعا از اهمیت زیادی برایتان برخوردار است باید برای آن کوشش کنید؛ حتی اگر بدانید که نتیجه آن شکست خواهد بود. ایلان ماسک با ریسک کردن توانست خودش را در میان ستاره ها قرار دهد. او در رابطه با اسپیس ایکس گفته است: می خواهم از لحاظ سرمایه به مقدار ای برسیم که خیالمان راحت باشد شرکت می تواند 3 شکست متوالی را تجربه کند و مسئله ای پیش نیاید. او کاملا انتظار شکست خوردن دارد و می گوید: شکست یک انتخاب است. اگر هیچ شکستی تجربه نمی کنید؛ یعنی به مقدار کافی در کارتان خلاقیت ندارید. ما باید به شکست خوردن در موضوعات تازه پایبند باشیم.

3- به سمت شکست بروید و از آن درس بگیرید

مارک زاکربرگ، بنیان گذار فیسبوک می گوید: حتی زحمت اجتناب کردن از شکست به خودتان ندهید؛ زیرا هزاران مدل از آن را تجربه خواهید کرد. هیچ چیز غیر ممکن نیست، شما باید خیلی سریع از شکست های خود درس بگیرید و دوباره به سمت دیوارها حرکت کنید. او معتقد است که انسان های پیروز بیشتر از دیگران شکست خوردن را تجربه می نمایند. زاکربرگ در یکی از جلسات پرسش و پاسخ در سال 2015 گفت: اگر انسان پیروزی هستید، یعنی بیشتر کارهایی که انجام داده اید با شکست روبرو شده است. تنها چیزی که اهمیت دارد این است که چه درسی از اشتباهات خود گرفته اید. او معتقد است که انسان ها با اشتباهاتشان قضاوت نمی شوند و می گوید: شما با هزاران شکست روبه رو خواهید داشت. مطمئن باشید هیچ کس دورانی را که شکست می خوردید، به یاد نخواهد آورد. آن ها همواره پیروزی ها را به خاطر خواهند سپرد.

4- بر کارهایی که مهارت دارید تمرکز کنید

استیو جابز معتقد بود که اشتباهات در هر حال صورت می گیرند و شما نمی توانید همه را از خودتان راضی نگهدارید. او در سال 1985 به علت فروش ناپیروز کامپیوتر Lisa، از اپل، شرکتی که خودش در راه اندازی آن دست داشت اخراج شد. او در مدتی که از اپل دور بود، یک شرکت کامپیوتری به نام NeXT راه اندازی کرد. این شرکت مدتی بعد به وسیله اپل خریداری شد و استیو جابز را دوباره به اپل برگرداند. او در سال 1997 و مدتی بعد از بازگشتش در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان اپل (WWDC) شرکت کرد. یکی از شرکت نمایندگان از انتخاب استیو جابز نسبت به متوقف کردن تعدادی از برنامه ها از جمله OpenDoc انتقاد کرد. او در پاسخ به این فرد گفت: شما می توانید گاهی اوقات دیگران را از خودتان راضی نگهدارید. اما یکی از سخت ترین چیزها هنگام تأثیرگذار کردن تغییرات، این است که در برخی از زمینه ها حق با افرادی مانند این آقای محترم است. او شرح داد که شما باید تجربه مشتری ها را در اولویت خود قرار دهید و سپس با استفاده از تکنولوژی به سمت آن بروید. این یعنی باید تعداد پروژه های خود را محدود کنید و وقت و انرژی خود را روی مواردی بگذارید که آینده درخشان تری دارند. جابز در ادامه صحبت های خود گفت: چیزهای زیادی در زندگی وجود دارند که من هیچ اطلاعاتی در خصوص آن ها ندارم و بابت این موضوع معذرت می خواهم. برخی از اشتباهات در جهت شما وجود دارند و به هر حال اتفاق می افتند و این چیز خوبی است؛ زیرا حداقل تصمیمی در این راه گرفته شده است که می توانیم در آینده آن را پیدا کنیم و مشکلش را از بین ببریم.

منبع: الی گشت
انتشار: 29 اسفند 1400 بروزرسانی: 29 اسفند 1400 گردآورنده: pmbaxsports.ir شناسه مطلب: 1867

به "بزرگترین کارآفرینان جهان از شکست هایشان می گویند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بزرگترین کارآفرینان جهان از شکست هایشان می گویند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید